AgeOfConan.lt forumas
Sveiki atvykę,
Svečias
. Kviečiame
prisijungti
arba
užsiregistruoti
.
Ar negavote savo
aktyvacijos el. laiško?
2010 Lie 31, 23:11:52
843
Žinutes
104
temose parašė
517
nariai
Naujausias narys:
hcolin080
Pradžia
Ieškoti
Prisijungti
Registracija
AgeOfConan.lt
AgeOfConan.lt forumas
|
AgeOfConan.lt
|
Pasiūlymai ir pageidavimai
|
Kuriam klaną ?
« buvęs
kitas »
Puslapiai:
1
...
3
4
[
5
]
Spausdinti
Autorius
Tema: Kuriam klaną ? (Skaityta 22426 kartus)
Abrek
Valstietis
Žinutės 8
Re: Kuriam klaną ?
«
Atsakymas #80 rašyta:
2008 Geg 27, 14:27:32 »
Cituotas: Galan 2008 Geg 25, 00:02:33
Kas iš tų Lietuviškų klanų? Man bent jau daug idomiau bus kai aš busiu international klane , bo su Lietuviais tik ir bus 'nahui' pohui' bled'
Na deja taip jau yra, as del tos priezasties susimeciau su rusais, kurie beje irgi nori zaisti be tokiu savo tautieciu kurie geda daro
Jokiu budu nenoriu pasakyt kad musikiai visi tokie, tokiu pat problemu turi ir kitos salys. Kiekvienas pagal save pasirenkam su kokiais zmonem zaist, linkiu visiems rasti patinkancia kompanija
p.s.beje jei kas zaidziate EU PVP Fury serve, tai rasykit to: Socrates (HoX). Su malonumu pabendrausiu
IP išsaugotas
BonDas
Galeros vergas
Žinutės 1
«
Atsakymas #81 rašyta:
2008 Geg 29, 21:29:23 »
nu visko buvo visko yra , dazniausei priezastis yra toke kad nera taisikliu ir visi isipisineja , o yra taip todel jog yra tokie isitikinimai kaip, musu yra mazai o jai idesime taisikles elgesio ar kitokiu ,tai visi ir taip isilakstis . teko buti tokuose ir bardakai ten viko neblogi kad raida suorganizuoti kviesdavosi is kitu gildu pagalbos bet saviems nepades , yra buve ir man taip ,ne karta ir dauguma lietuvisku gildu ir zluge vien del tokio isitikinimo
o seip manau jus - mes, ne isto galo pradedam ar pradetat kurt guilda , ispradziu issiaiskinkite kokem servo tipe zaist pvp ar pve .
as nezinau kokie tikslus skirtumai , bet jai tai tik prierasas kaip ant wow tai is vis skirtumo nera ,bet jai tai turi reiksme manau jog pvp irgi bus raidai instantai kaip ir priklauso + pvp
IP išsaugotas
Gielka
Valstietis
Žinutės 13
«
Atsakymas #82 rašyta:
2008 Bir 04, 14:41:08 »
Cia kazkas labai keistai parase "nezaidziu su lietuviais nes ten visokie "pxui, nax... ble..." - idomi Jusu patirtis, taciau visiskai priesinga nei mano, losiu visa laika lietuviu klane ir be jokiu tokiu, gal siulyciau ateity ieskot brandesnio amziaus kolegu, o ne losti kartu su vaikais kurie tik tokiu budu sugeba irodyti "kokie jie yra kieti".
Del PVP serverio - pagaliau atejo laikas, kai pro sali begantys pasalieciai pamate, kad kazkas kazka skriaudzia, nebeprabega pro sali abejingai o nepatingi uztsot silpnesni, ko pasekoje ryskiai jauciamas bendros situacijos pagerejimas, taip pat paskaitykite AoC oficialias naujienas, siuo metu dirbama prie nuobaudu sistemos gankeriams.
P.S. PVP visada priduoda skonio.
Sekmes visiems AoC fanams.
IP išsaugotas
EU PvP Wildsoul
InJan Brolija
Guardian
Deniov
Galeros vergas
Žinutės 2
«
Atsakymas #83 rašyta:
2008 Rgs 03, 12:29:25 »
Tai kiek dabar aktyviu veikianciu LT klanu AoC (be InJan) ?
IP išsaugotas
Martozo
Galeros vergas
Žinutės 4
«
Atsakymas #84 rašyta:
2008 Spa 01, 11:35:20 »
Galiu pasidalinti patirtimi apie InJan.
Nuo AoC išėjimo lošiau InJan. Prieš 1,5 mėn padariau pertrauką, nes norėjau palaukti kol Funcom sutvarkys AoC ir priedo išbandyti WaR. Karts nuo karto apsilankydavau Injan forumuose, užmesdavau akį kaip jiems sekasi. Forumuose akį patraukė diskusiją apie AoC ir jo santykį su kitais geimais (WoW, L2). Išsamiai išsakiau savo nuomonę, nurodant kas man jame patinka ir kas nepatinka. Priedo pridėjau pavyzdžių kas WaR realizuota geriau ir kodėl geriau. Po kiek laiko visas tekstas ištrintas. Į klausimą kodėl ištrinta ir prašymą argumentuoti priežastis arba tada jau trinti ir kitų (InJan "lyderių") palyginimus, gavau atsakymą - banas (priežasitis "užknisi"). Na kadangi priežastis tokia... keista (taisyklių jokių lyg ir nenusižengiau), o ir banas kreivas, jį apėjęs dar sykį paklausiau kokie argumentai ir kur nustatyta ką reiškia "užknisti". Spėkit koks buvo atsakymas? Tema ištrinta, banas, tik šį sykį priežastis "nepageidaujamas"
Na jei nepageidaujamas tai tiek to
Čia ne whininimas, o noras informuoti kitus, planuojančius lošti AoC kartu su InJan apie ten esančią cenzūrą ir taisyklių nepaisymą.
IP išsaugotas
Rankele
Samdinys
Žinutės 45
«
Atsakymas #85 rašyta:
2008 Spa 01, 19:08:35 »
Is daugiau nei 150 zmoniu kurie buvo InJan klane, uzbaninti 2, vienas uz tai kad izeidinejo klano narius, ir tu kuris visokiausiais budais (prisidengdamas jog tai tavo nuomuone) rodydavai koks tu protingas ir kokie visi aplinkui debilai, ir apskritai kokie visi debilai kurie zaidzia AoC, vient uz tai tave reiketu ne tik is ten baninti bet ir cia. Beje cia irgi tik mano nuomuone .
Protingi zmones patys atsirinks kas su kuom valgoma.
IP išsaugotas
Martozo
Galeros vergas
Žinutės 4
«
Atsakymas #86 rašyta:
2008 Spa 02, 09:41:45 »
Cituotas: Rankele 2008 Spa 01, 19:08:35
Is daugiau nei 150 zmoniu kurie buvo InJan klane, uzbaninti 2, vienas uz tai kad izeidinejo klano narius, ir tu kuris visokiausiais budais (prisidengdamas jog tai tavo nuomuone) rodydavai koks tu protingas ir kokie visi aplinkui debilai, ir apskritai kokie visi debilai kurie zaidzia AoC, vient uz tai tave reiketu ne tik is ten baninti bet ir cia. Beje cia irgi tik mano nuomuone .
Protingi zmones patys atsirinks kas su kuom valgoma.
Prašyčiau pateikti nors vieną pavyzdį, kur aš ką nors išvadinu debilu.
Prašyčiau pateikti nors vieną pavyzdį, kur aš "vaizduoju protingą" už ką reikia baninti.
Nekantraudamas lauksiu atsakymo (jei bijai apsijuokti galima ir PM). Jei pateiksi įrodymus už ką reikia baninti - viešai atsiprašysiu.
P.S. Beja iš čia reikia baninti už ką?
«
Redaguota: 2008 Spa 02, 09:43:24 parašė Martozo
»
IP išsaugotas
Rankele
Samdinys
Žinutės 45
«
Atsakymas #87 rašyta:
2008 Spa 02, 12:49:18 »
Na ateiti i AoC zaideju foruma (tuo labiau byvusiu ginklo broliu) ir aiskinti koks AoC sudas (o tai reiskia kad ji zaidziantis debilai nes zaidzia toki sudina geima)ir koks warhhameris super tai jau kaip minimum nepagarba zmonem kuriems patinka ir kurie zaidzia AoC.
Neteko nei karto matyti kad koks nors pvz Zalgirio fanas ilindes i Lietuvos ryto fanu klubo foruma aiskintu koks Zalgiris kietas ir koks Lietuvos rytas blogas liktu neuzbanintas ir jis nepuola aiskinti kodel ji uzbanino? ir pan., nes zino kad taip pasielgdamas jis izeide to klubo fanus.
Todel nesiruosi as leistis su tavim i jokius gincus nes tu po patekimo i InJan brolija nieko kito ir nedarydavai kaip tik ieskodamas kaip prie ko nors prisikabinti ir pasigincyti. Todel lik tu prie savo nuomuones as liksiu prie savo. Ir cia paskutinis mano postas suo klausimu.
IP išsaugotas
Martozo
Galeros vergas
Žinutės 4
[quote author=Rankele link=topic=12.msg816#msg816 date=1222940958]
«
Atsakymas #88 rašyta:
2008 Spa 02, 17:11:33 »
Cituotas: Rankele 2008 Spa 02, 12:49:18
Na ateiti i AoC zaideju foruma (tuo labiau byvusiu ginklo broliu) ir aiskinti koks AoC sudas (o tai reiskia kad ji zaidziantis debilai nes zaidzia toki sudina geima)ir koks warhhameris super tai jau kaip minimum nepagarba zmonem kuriems patinka ir kurie zaidzia AoC.
1. Injan forume pilna pasisakymų, kad WaR šūdas (taip, tiesioginių pasakymų "WaR sucks"), nes grafika lieva. WoW šūdas , nes ... nusibodo. Ir tie postai daugiau be jokių argumentų ten jau n laiko netrinami.
2. Parašiau argumentuotą nuomonę su pavyzdžiais, kas AoC negerai ir ką ištaisius aš vėl pradėsiu lošti (o ne šiaip pasakiau AoC - šūdas). Tu tai vadini nepagarba? Aš tai vadinu cenzūra ir nepagarba argumentuotai nuomonei.
Todel nesiruosi as leistis su tavim i jokius gincus nes tu po patekimo i InJan brolija nieko kito ir nedarydavai kaip tik ieskodamas kaip prie ko nors prisikabinti ir pasigincyti.
Akivaizdus melas. Pateik pavyzdžius šitos nesąmonės: prie ko aš priekabiavau ir su kuo ginčydavausi.[/quote]
Todel lik tu prie savo nuomuones as liksiu prie savo.
Aš visada keičiu nuomonę, jei matau, kad esu neteisus.
Ir cia paskutinis mano postas suo klausimu.
Ir kaip paaiškėjo, netgi ir čia mane užbanintum, nes paprasčiausiai neturi jokių argumentų - o baninti paprasčiausia.
Dėl manęs gali nieko nerašyti. Kol kas nepateikta jokių argumentų, išskyrus vieną: "užkniso" (ir tai pagal tave pakanma priežastis banui?).
Na o jei ir toliau bus neargumentuotos nesamonės rašinėjamos ir aš nematau prasmės dar su tavim kažką diskutuoti. Man netgi giliai dzin ką apie mane galvoji, nes aš tik informuoju naujus galimus InJan žaidėjus - tegul žino kur lenda.
Beja jei kas susidarys nuomonę, kad InJan visi tokie - tai būtų neteisinga. Čia aš kaip suprantu bando pasireikšti senasis InJan branduolys (susiformavęs jau ankstesniuose žaidimuose). InJan tikrai yra normalių žmonių, kuriuos drąsiai galiu vadinti interneto žaidimų draugais.
«
Redaguota: 2008 Spa 02, 17:13:50 parašė Martozo
»
IP išsaugotas
Gielka
Valstietis
Žinutės 13
«
Atsakymas #89 rašyta:
2008 Spa 06, 14:26:39 »
Oho
Super...
Minimaliai kisdamas savo trigrasti noreciau pasakyt, kad negrazu del savo asmeniniu nesutarimu iekot budu apjuodinti klana bei jo valdzia.
Be to - nuo pat musu forumo gyvavimo pradzios galioja taisykle "Forumas TIK INJAN nariams" Nesi narys bet rasai - banas.
Ir dar parasysiu, kad padet susivokt kas cia ne taip: Mes gerbiam pasirinkima tu kurie losia WoW, L2, WAR, tai ju teise rinktis ir tik dziaugiames, kad jiems patinka ir jiems smagu, taciau neinam i ju foruma rasyti kodel mums nepatinka ju zaidimas ir neaiskinam, kad jus dw eikit pas mus ir zaiskit AoC, taip yra todel, kad gerbiam tuos zmones ir ju pasirinkima.
Tai ka, sekmes visiems ir bukit zmones, gerbdami Andriaus darba prie sios AoC svetaines pasistenkite sio forumo nepaverst musio bei kolioniu lauku, negrazu taip...
IP išsaugotas
EU PvP Wildsoul
InJan Brolija
Guardian
Martozo
Galeros vergas
Žinutės 4
«
Atsakymas #90 rašyta:
2008 Spa 06, 22:18:57 »
Cituotas: Gielka 2008 Spa 06, 14:26:39
Minimaliai kisdamas savo trigrasti noreciau pasakyt, kad negrazu del savo asmeniniu nesutarimu iekot budu apjuodinti klana bei jo valdzia.
Tikslas ne apjuodinti, o informuoti naujus narius kur lenda.
Be to - nuo pat musu forumo gyvavimo pradzios galioja taisykle "Forumas TIK INJAN nariams" Nesi narys bet rasai - banas.
O really? Gal tau vardais nurodyti kurie AoC nebežaidžia postina laimingi ir negauna jokio bano?
Ir dar parasysiu, kad padet susivokt kas cia ne taip: Mes gerbiam pasirinkima tu kurie losia WoW, L2, WAR, tai ju teise rinktis ir tik dziaugiames, kad jiems patinka ir jiems smagu, taciau neinam i ju foruma rasyti kodel mums nepatinka ju zaidimas ir neaiskinam, kad jus dw eikit pas mus ir zaiskit AoC, taip yra todel, kad gerbiam tuos zmones ir ju pasirinkima.
Valio. Kuo čia dėtas aš?
Tai ka, sekmes visiems ir bukit zmones, gerbdami Andriaus darba prie sios AoC svetaines pasistenkite sio forumo nepaverst musio bei kolioniu lauku, negrazu taip...
Paskelbiau paprasčiausią informaciją. Aiškiai nurodžiau, kad jei aš kur meluoju - pateikti įrodymus ir aš viešai atsiprašysiu. Praėjo kiek laiko niekas nieko nepateikė.
O jei ka snorit koliotis galima tai daryti pm
IP išsaugotas
Night-Crawler
Galeros vergas
Žinutės 1
«
Atsakymas #91 rašyta:
2008 Spa 15, 19:06:04 »
Ech... Dar vasaros pradzioj maciau jau sita topika ir skaiciau atsiliepimus ir InJan pagyras apie save. Galvojau, tebunie, galbut pasikeite zmones per 2 metus, o tuo paciu ir broliui zaist AoC nenorejau gadint malonumo ir sukelt nepatogumu. Matau jog klydau, mastydamas jog jie pasikeite.
Lineage 2 pasauly InJan nebuvo toks sviesus klanas kaip jie patys save pristato.
Is Egames ( berods, nepamenu, jau virs 2 metu praejo nuo to kai nagrinejau istorija ju ) pabego, nes buvo nepatenkinti vieno klano savivale, dominavimu, ziaurumu ir agresyvumu. Po viso to perbego i Lineage2Pro serveriuka ( taip, maza, privatu, nedideli serveri ), kur apie juos pirma karta ir isgirdau ir susiduriau su jais.
Kodel jie paliko Lineage2Pro serveri? Bent savo ilgam rasinely jie paminejo tik tiek:
"Nors mes ir atkovojom pilį, tačiau su kiekviena diena Adenos žemėse mažėjo žmonių, kol atėjo toks laikas kada nebeliko šurmulio Girano turguje ir ištuštėjo Adenos žemės. Man su kraujo broliais teko trauktis ir ieškoti naujų žemių... " ( citata is
http://injan.forumotion.com/apie-injan-brolija-f2/injan-brolijos-prieoistorija-istorijos-raoynelis-apie-mus-t1.htm
)
Turbut pamirso pamineti, kad del zmoniu dingimo is Lineage2Pro serverio jie patys ir buvo kalti. Kodel? O priezasciu buvo daug:
- bugindavo ( t.y. naudodavosi serverio klaidomis )
- vienas ju narys admino prasymu buvo GM ir rengdavo eventus, taciau be admino leidimo ( o gal ir su, veliau suprasit ) suteikdavo daug neteisingu pranasumu InJan klanui ir pan.
- tuo paciu akivaizdziu pranasumu veliau pradejo suteikti jiems ir adminas ( po admino ir InJan meeto )
Velgi, forume buvo irodyta jog InJan bugindavo ( naudodavosi serverio klaidomis ), o uz tai pagal taisykles turejo buti skirtas banas, taciau adminas del to nieko nedare.
Taip, InJan buvo uzeme pili ( vel per buga - serverio klaida ), taciau greitai jos ir neteko ( kitas klanas, t.y. "OverPowered" ta pili pereme ). Nezinau ar veliau "InJan" pili vel pereme, taciau problemu nebutu buve tai padaryti. Buvau "OverPowered" clan leaderis ( klano vadas, nick "Milzinas" bei "Anarchija" ). Po to, kai "OverPowered" pereme pili is "InJan", del "InJan" itakos, "OverPowered" clan leaderis ( siuo atveju as ) del nepaaiskinamu ir nesuprantamu priezasciu buvo uzbanintas visam laikui ( nors forume ir buvo irodyta, jog banas buvo neteisingas, taciau adminas po to pradejo tik dalinti banus forume, o galiausiai ir uzdare foruma. )
Butent del to Lineage2Pro serveryje ir pradejo nykti zmones, skirstytis i kitus serverius, kol galiausiai serveris ir buvo uzdarytas.
InJan branduolys is to pacio Lineage2Pro serverio. Rankele, Gielka - tie patys 2 pagrindiniai klano vadovai.
Buvau sukures puslapi, kuri vadinau "Projektas: Lineage2Pro - tiesa uz zmoniu akiu". Buvau vienas pirmuju serverio zaideju. Serveris buvo nedidelis, todel per toki laiko tarpa daug ka suzinojau. Visos blogybes, iskaitant ir "InJan" nuodemes buvo iamzintos tame puslapyje.
Jeigu kanors domina sis puslapis, parasykit:
project.lineage2pro@gmail.com
Sio menesio gale tureciau tureti truputi laisvo laiko. Patalpinsiu kurnors ta puslapi, jog galetumet perskaityt ir pranesiu parasiusiems el.pastu.
Tuo paciu, jeigu kanors domina, nustebau pries keleta menesiu ( tuo metu kai atradau InJan pedsaka siame forume ) rades poziuri vieno buvusio Lineage2Pro zaidejo ( jis nebuvo ne "InJan" nei "OverPowered" narys, todel nuomone gana objektyvi ):
http://www.skeptikas.org/forum/viewtopic.php?=&p=37619
( rasite ten ir gana sena ir supaprastinta mano projekto versija. Puslapis ( kuri taip pat pasistengsiu atgaivinti ) buvo informatyvesnis ir su irodymais, screenais ir t.t., o ne tiesiog tekstu )
Argi taip elgiasi tie Gielkos pamineti "brandesnio amziaus kolegos"? Ir ar jie tada kuonors skiriasi nuo "vaiku kurie tik tokiu budu sugeba irodyti "kokie jie yra kieti"."?
O cia tikiuosi niekas nesupyks ( InJan nuomone man neidomi siuo klausimu ), mano parasas, sudarytas is idomiausiu "InJan" issireiskimu:
"InJan" galit nesigincyt del cia pateikto turinio. Ne karto nepateiket konkreciu irodymu paremt tai, jog buvau neteisus ( net tada kai zaidem tame serveryje ), ka jau bekalbet po daugiau negu 2 metu. As mastau DVD issikept is visu tu istoriju, chat logu, irodymu ir t.t. ( taip, visdar juos turiu ir saugau ). Tuo paciu ir atgal atsakyt siuo metu nesiruosiu. Dirbu ir mokausi tuo paciu metu, laiko perdaug neturiu ( ir tai daug sugaisau rasydamas sita rasini ). Jeigu si rasini skaitantiems zmonems iskilo klausimu, rasykit:
project.lineage2pro@gmail.com
Pasistengsiu atsakyti i visus klausimus. Tuo paciu atsakyma geriausiu atveju sulauksite savaitgaliais ( del anksciau paminetu priezasciu ).
Dekoju uz demesi,
Night-Crawler / CraWleR / Milzinas / Anarchija ir t.t.
IP išsaugotas
Gielka
Valstietis
Žinutės 13
«
Atsakymas #92 rašyta:
2008 Spa 28, 12:24:34 »
O, kokie nostalgiski prisiminimai uzpludo, jau net pasiilgau verkimu ir amzinu kaltinimu bei kolioniu
Labas ir tau.
IP išsaugotas
EU PvP Wildsoul
InJan Brolija
Guardian
Rankele
Samdinys
Žinutės 45
«
Atsakymas #93 rašyta:
2008 Spa 28, 18:54:57 »
jo pasirodo L2 reikia pristatineti ne kaip +12 o kaip +16 (min) , nes ziurint i tai kaip tau sirdy viskas like ir tai kad tau tuo metu buvo 13 gal 14 metu ir praejus 4-iems metams tu negali pamirsti kazkokio zaidimo, tai taves is tikruju gaila darosi
Uzuojauta tau gydikis zmogau, nes paskui per velu bus. Be to cia aprasyta tik tavo tiesa kuri nuo tikrosios tiesos skiriasi .
IP išsaugotas
Puslapiai:
1
...
3
4
[
5
]
Spausdinti
Eiti į:
Pasirinkite forumą: